Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, hayırsever Aziz Çelikoğlu ve Hasan Gelen’i Aşevi ve Hayır Merkezi’nde ağırlayarak, merkeze verdikleri destekten dolayı kendilerine teşekkür etti.
Turgutlu Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesindeki Aşevi ve Hayır Merkezi, bin 320 haneye günlük sıcak yemek ulaştırırken, hayırseverlerin destekleri de artarak devam ediyor. Hayırseverlerin destekleriyle güç bulduklarını her platformda dile getiren Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirinde merkeze katkı veren hayırsever Aziz Çelikoğlu ve Hasan Gelen’i Aşevi ve Hayır Merkezi’nde ağırladı. Ziyarette Başkan Şirin’e İşletme ve İştirakler Müdürü Feray Kahyaoğlu ile gıda mühendisi Gonca Yoğurtçu eşlik etti.
Hayırseverler nezdinde tüm destekçilere teşekkür eden Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Aşevimiz aracılığıyla yardıma muhtaç vatandaşlarımıza ulaşmamızda desteklerini esirgemeyen Aziz Çelikoğlu ağabeyimiz ve Hasan Gelen kardeşimize teşekkür ediyorum. Aşevimizin ihtiyaçları doğrultusunda geçtiğimiz yıl araç teslimi yaparak bizleri gururlandırmışlardı. Belediyemizin her hizmeti bizim için önemli ama hassas olduğumuz konu açta ve açıkta vatandaşımızın kalmamasına yönelik çalışmalarımızdır. Bizim en büyük temennimiz ihtiyaç sahipleriyle buluşup bir Allah razı olsun kelamını almaktır. Bu anlamda ürünlerimizin kalitesine ve markasına oldukça dikkat ediyoruz. Biz evde ne yiyorsak yardıma muhtaç vatandaşlarımıza da aynı tatta yemek hizmeti veriyoruz. Değerli Aziz Çelikoğlu’nun yapmış olduğu 14 bin TL’lik gıda desteğiyle de bu kışı bereket içerisinde geçireceğimize inanıyorum. Bir kez daha teşekkür ediyorum. Yüce Allah yapmış olduğunuz yardımları kabul etsin.” diyerek konuştu.
“Hizmetin doğru adresi aşevi”
Aşevi ve Hayır Merkezi’ne olan güvenin tüm Turgutlu halkınca bilindiğini söyleyen ve verdikleri desteği imkanları dahilinde sürdüreceklerini ifade eden Aziz Çelikoğlu da “Biz aşevini yapılan yardımların doğru adresi olarak görüyoruz. Bu konuda Değerli Belediye Başkanımız Turgay Bey’in hassasiyetini, ilgi ve alakalarını gördüğümüz kadar, hayırseverleri de onurlandırdığını biliyoruz. Bunun en güzel örneği olarak bugün buradayız. Allah hayırlarımızı kabul etsin. Turgutlu Belediyesi’nde bu işi gönülden yapan başta müdürümüz Feray Bey’e ve merkez çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.