Manisa’nın Salihli ilçesi Poyrazdamları Mahallesinde ikamet eden hayırsever Zülfiye Kuzu tarafından çocuk parkı yapılması için Salihli Belediyesine bağışladığı arsa üzerine, belediye oyun gruplarının da yer aldığı parkı yaparak çocukları sevindirdi.
Poyrazdamları Mahallesinde atıl durumda bulunan 181 metrekarelik arsasını çocuk parkı yapılması şartıyla belediyeye bağışladığını söyleyen hayırsever Zülfiye Kuzu, parkın yapımının ve çevre düzenlemesinin kısa sürede tamamlanarak hizmete açılmasından dolayı Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür etti. Salihli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, parkın içine çocuk oyun grubu, oturma bankları ve piknik masaları yerleştirildi. Parkın etrafına granit taşlarla yürüyüş yolu yapan ekipler, kum havuzu ve fitness spor aletlerinin de yer aldığı parkın çevresini pergola çitle çevirerek estetik bir görünüme kavuşturdu.
Hayırsever Zülfiye Kuzu’da parkın Salihli Belediyesi tarafından yapımının tamamlanmasının ardından, parkta oyun oynayan çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Öte yandan Poyrazdamları Mahallesi Sağlık Sokakta bulunan parkta da düzenleme çalışmaları yapan ekipler, granit taşlar döşenerek kademeli hale getirilen parkın etrafına fitness spor aletleri, çocuk oyun grubu ve piknik masası oturma bankları yerleştirdi.