Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Soma’ya bağlı Heciz Mahallesinde başlattığı asfalt çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalardan memnuniyet duyan Heciz Mahalle Muhtarı Cumhur Zeybek, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde başlattığı asfalt çalışması aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Soma’ya bağlı Heciz Mahallesinde yolun daha güvenli ve konforlu hale gelmesi için 4 kilometrelik asfalt çalışmasına başladı. Çalışmaları Yol Şube Müdürü Fevzi Demir ve Soma Koordinasyon Şube Müdürü İbrahim Yıldırım yerinde inceledi. Yürütülen çalışma hakkında bilgi veren Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde ilçelerimize hizmet götürmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Yol Şube Müdürlüğü olarak Soma Heciz Mahallesinde asfalt çalışmasına başladı. Ekiplerimiz tarafından 4 kilometrelik yolda asfalt çalışması yapılıyor. Mevcut yol, ağır tonajlı araçların yoğun kullanımı sebebiyle bozuk bir yoldu. Yapımına başladığımız çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yol konforlu ve güvenli bir hale gelmiş olacak. Yolun 1 hafta içerisinde tamamlanmasını hedefliyoruz. Mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Muhtar’dan Başkan Ergün’e teşekkür
Mahalle halkı olarak çalışmalardan memnuniyet duyduklarını dile getiren Heciz Mahalle Muhtarı Cumhur Zeybek de, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler mahallemizin 4 kilometrelik yolunda asfalt çalışmasına başladılar. Yapılan çalışmalardan mahalle sakinlerimiz de çok mutlu oldu. Tekrar Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.