Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’nın Heybeli Mahallesine enerji nakil hattı döşeyerek mahallenin yetersiz su sorununu çözüme kavuşturdu.
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde gerçekleştirdiği çalışmalarla içme suyu konusunda yaşanan aksaklıkları bir bir ortadan kaldırıyor. Saruhanlı ilçesine bağlı Heybeli Mahallesinin su sıkıntısı çekmesi üzerine harekete geçen MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, mahallede isale hattı döşemesi gerçekleştirerek önceki dönemlerde açılan sondaj kuyusunu faaliyete geçirdi. Eski içme suyu pompasını da değiştirerek enerji bağlantılarını yapan MASKİ ekiplerinin titiz çalışmasıyla Heybeli Mahallesine yeterli su temin edildi.
“Hizmetlerin devamı gelecek”
Döşenen yeni hatla birlikte yeterli suya kavuştukları için mutlu olduğunu ifade eden Heybeli Mahalle Muhtarı Mustafa Erdönmez, “Mahallemizin pompasının eskiliğinden dolayı su sıkıntısı yaşamaya başladık. Hazır olan kuyumuzdan su almak için büyükşehir belediyemizin MASKİ Genel Müdürlüğü’müze müracaat ettik. Elektrik hattı döşeme çalışmaları hızlı bir şekilde yapıldı. Mahallemizin su eksikliğini böylece gideriyoruz. Çalışmalarından dolayı başta Başkanımız Cengiz Ergün’e, daire başkanlarına, müdürlerine ve personellerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kanalizasyon konusunda da mahallemize ilave çalışmalar yapılacak. Bu hizmetlerin devamı gelecek” dedi.