Forum Magnesia, Forum Fashion Week etkinlikleri kapsamında ünlü moda tasarımcısı Ivana Sert’i ağırlayacak. 16 Ekim Pazar günü saat 15.00’da Forum Magnesia’da olacak olan Ivana Sert hem Forum Fashion Week etkinlikleri kapsamında ilk üçe giren yarışmacılara ödüllerini verecek hem de keyifli bir sohbete imza atacak.
Manisa’nın tek alışveriş merkezi ve Manisalıların buluşma noktası olan Forum Magnesia, Forum Fashion Week kapsamında ünlü moda tasarımcısı Ivana Sert’i ağırlayacak.
Forum Magnesia’da kurulan alanda kombinini fotoğraflayıp #forummagnesiafashionweek hashtagi ile instagramda paylaşıp ilk üçe giren yarışmacılar 1.000, 750 ve 500 TL’lik hediye çekleri kazanacak. Ivana Sert dereceye giren yarışmacılarla 16 Ekim Pazar günü saat 15.00’da Forum Magnesia’daki mağazalara gidip, onlara hediye çeki miktarında kıyafet seçecek.
Forum Magnesia’da Fashion Week haftasına özel 15-16 Ekim tarihlerinde modaya dair her şey, indirimler ve birbirinden farklı sürprizlerin yer alacağı bildirilirken, zevkine güvenen tüm Manisalılar etkinliğe davet edildi.