Voleybol Erkekler 1. Ligi A Grubu’nda mücadele eden Jeopark Kula Belediyespor, ligin üçüncü haftasında rakibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a karşı verdiği zorlu mücadeleyi 3-2’lik skorla kazandı.
Voleybol Erkekler 1. Ligi A Grubu’nda mücadele eden Jeopark Kula Belediyespor, ligin üçüncü haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u ağırladı. Kula Spor Salonu’nda oynanan maçı 3-2’lik skorlarla kazanan Jeopark Kula Belediyespor, ligde puanını 7’ye çıkardı.
Maçı değerlendiren Jeopark Kula Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Çayır, "Çok iyi bir takım kurduk. Lig yeni başladı hedeflediğimiz şampiyonluğu ulaşmak istiyoruz. İlk haftalarda talihsizce iki oyuncumuzun sakatlık yaşaması bizi üzdü. Çok iyi çalışıyoruz. Bugün burada kazanması bildik fakat dahada iyi olacağız. Bu maçta Kulalı sporseverlerin vermiş olduğu destekle maçı kazandık diyebilirim. Bu galibiyeti Kula halkına hediye ediyoruz" dedi.
Alınan üst üste galibiyetlerden dolayı mutlu olduklarını belirten Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz ise “Sporcularımız, yeni sezona motivasyonu yüksek olarak şampiyonluk hedefi ile başladı. Şu ana kadar üç maçımızı da kazandık. Takımızın bu güzel tabloyu sezon sonuna kadar koruyarak bir üst lig olan Efeler ligine çıkacağına inanıyoruz" diye konuştu.