Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce Kırkağaç Karakurt Mahallesinde yapımı başlatılan düğün salonunda sürdürülen çalışmalarda sona gelindi.
Manisa genelinde gerçekleştirdiği projelerle vatandaşların sorunlarına çözümler üreten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç Karakurt Mahallesinde de bölgede yaşayan vatandaşların düğün salonu ihtiyacını ortadan kaldıracak. Dünya evine girecek gençlere en mutlu günlerinde ev sahipliği yapacak olan düğün salonunun çalışmalarında sona gelindi. Düğün salonunun dış cephe kaplaması ve dış cephe boyamasının kaldığının müjdesini veren ekipler, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirtti.
Yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde il genelinde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak projeler üretiyoruz. Bu noktada Kırkağaç’a bağlı Karakurt Mahallemizde de geçtiğimiz aylarda temeli atılan düğün salonunun çalışmalarında sona gelindi. Salonun dış cephe işlerinin tamamlanmasıyla birlikte Kırkağaçlı gençler modern bir salona kavuşmuş olacaklar. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.