Manisa’nın Selendi ilçesinde çıkan yangın sonucu tek katlı bir ev kullanılamaz hale geldi. Yangında can kaybı olmazken büyük maddi hasarın meydana geldiği evde incelemelerde bulunan İlçe Kaymakamı Murat Aydın acılı aileye geçmiş olsun dileklerini ileterek, ailenin bütün ihtiyaçlarını gidereceklerini belirtti.
Edinilen bilgilere göre Selendi’ye bağlı Bekirağalar Mahallesinde Yasin Kahveci’ye ait evde dün öğle saatlerinde nedeni henüz belirlenmeyen yangın çıktı. Tek katlı evde çıkan yangını gören vatandaşlar durumu itfaiyeye haber verdi. Olay yerine Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ile Orman İşletme Şefliğine ait arazözler gelerek yangına müdahale etti. Kısa sürede kontrol altına alınan yangında ev kullanılamaz hale gelirken evde büyük maddi hasar meydana geldi.
İlçe Jandarma Komutanlığı yangınla ilgili soruşturma başlatırken, can kaybının yaşanmadığı yangını haberini alır almaz mahalleye giden İlçe Kaymakamı Murat Aydın, acılı aileye geçmiş olsun dileklerini ileterek "Devlet olarak yanınızdayız" dedi. "Allah, bir daha böyle acılar yaşatmasın. Hepinize büyük geçmiş olsun" diyen Kaymakam Aydın, "Gördüğümüz kadarıyla çok büyük maddi hasarın meydana geldiği yangındaki tek tesellimiz, can kaybının olmamasıdır. Ümit ediyorum bundan sonra hiçbir vatandaşımız bu tür afetlerle karşı karşıya kalmaz. Sizlerin acılarını paylaşıyoruz. Devlet olarak sizlerin her zaman yanınızdayız. Bu ailemizin talihsiz bir durum sonucu evleri ve eşyaları tamamen yanarak kullanılamaz hale gelmiştir. Sosyal devlet olarak, her zaman vatandaşa hizmeti amaçlıyoruz. Hiçbir vatandaşımızın aç ve açıkta kalmasına müsaade etmeyiz ivedilikle ihtiyaçlarını tespit edip tüm sıkıntıları giderilecektir." dedi.
"Allah devletimize milletimize zeval vermesin" diyen ev sahibi Yasin Kahveci ise, "Nereden çıktığını bilemediğimiz yangın sonucu evimiz tamamen yandı. Bizleri bu zor günümüzde yalnız bırakmayan, başta Kaymakamımız Murat Aydın şahsında bütün devlet büyüklerimizden Allah razı olsun" diye konuştu.