Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Güzelyurt Mahallesinde 170 dönümlük alan üzerine inşa ettiği Atatürk Kent Parkı, hafta sonu Manisalı vatandaşlarla doldu taştı.
Dev peyzaj uygulaması, farklı yaş gruplarına yönelik çocuk oyun alanları, koşu yolu, bisiklet yolu, spor tesisleri gibi birçok sosyal alanıyla Manisalıların keyifli zaman geçirmesine imkan sağlayan Atatürk Kent Parkı, her gün yüzlerce Manisalıyı ağırlıyor. Ramazan Ayı’nın da gelmesiyle birlikte vatandaşların özellikle iftar saatinde akın ettiği Atatürk Kent Park, gece geç saatlere kadar Manisalıları ağırlıyor.
Havaların çok sıcak olması nedeniyle hem yeşil alanı hem de oyun alanları olan Atatürk Kent Parkı tercih ettiklerini belirten vatandaşlar şu ifadeleri kullandı:
“Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bizlere, böyle güzel bir yeşil alan ve parklar kazandırdığı için teşekkür ediyoruz. Son günlerde artan hava sıcaklıkları dolayısıyla ailecek hem iftarımızı açıyoruz hem de hoşça vakit geçiriyoruz. Çocuklarımız, oyuncaklarla oynayarak eğleniyor biz de temiz hava alıyoruz. Tekrar başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyoruz.”