Yunusemre’de meydanıyla, çarşısıyla, sosyal donatı alanlarıyla modern bir ilçe yapmak için düğmeye basan Yunusemre Belediyesi, vatandaşları bilgilendirmek amacıyla oluşturduğu Kentsel Dönüşüm Ofislerini kuruyor. Ofisin kurulacağı Laleli Pazaryeri’nin yanındaki alanda alan çalışması yapan ekipler, projenin kısa sürede hayata geçirileceğini belirtti.
Yunusemre ilçesinde hayata geçirdiği projeler ile vatandaşların konut soruna neşter vuran Yunusemre Belediyesi, Laleli, Mesir, Mutlu ve Lalapaşa Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışması yapıyor.
Kentsel Tasarım ve Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Laleli Pazaryerinin yanında Kentsel Dönüşüm Ofisi oluşturmak amacıyla çalışmalara başladı. Ekipler, alanda gerçekleştirilen inceleme çalışmasının ardından Kentsel Dönüşüm çalışmaları ile ilgili olarak alan çalışmasında bulundu. Çalışmalar ile kısa sürede hayata geçirilecek Kentsel Dönüşüm Ofisleri’nde alanında uzman teknik personeller tarafından vatandaşların bilgilendirilmesi sağlanacak.
Vatandaşlar Kentsel Dönüşüm çalışmaları ile ilgili akıllarına takılan bütün soruların cevabına kavuşacak. Yunusemre Belediyesi’nin hayata geçireceği proje ile kenti 50-100 yıl sonrasına taşıyacak olan proje hayata geçecek.