Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Köprübaşı Kıranşeyh Mahallesinde 6 bin metrelik hat döşeme çalışmasıyla mahallenin içme suyu şebekesini tamamen yenileyerek vatandaşı daha sağlıklı suya kavuşturdu.
MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Köprübaşı ilçesinde başladığı altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kıranşeyh Mahallesindeki içme suyu çalışmalarını tamamlayan MASKİ, 6 bin metrelik içme suyu hattını yenilerek mahalleye daha sağlıklı ve kaliteli su temini sağladı. İçme suyu şebekesinin yenilenmesinin hemen ardından kanalizasyon çalışmalarına başlayan ekipler, 6 bin metre ana kanalizasyon hattı döşeme işlemlerini sürdürüyor.
"Mahalleler daha yaşanabilir bir hal alıyor"
İlçede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi veren MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, “Köprübaşı ilçemizin 20 yıllık altyapısını yeni baştan yapıyoruz. 5 mahallemizde toplam 18 bin metre kanalizasyon, 4 mahallemizde ise 19 bin metre içme suyu hattı yenileniyor. Alanyolu Mahallesindeki ana kanalizasyon hattı döşeme işlemlerinde yarıyı geçtik. Kıranşeyh’te ise içme suyunu bitirerek kanalizasyon çalışmalarımıza başladık. Çalışmalarımız tamamlandığında ilçemiz çok daha sağlıklı bir altyapı sistemine sahip olacak. Mahallelerimizi daha yaşanabilir kılmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.