Kırkağaç MHP İlçe Başkanı Halil Boğaz, Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u makamında ziyaret etti.
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Kırkağaç MHP İlçe Başkanı Halil Boğaz, Başkan Yardımcısı Kadir Özyörük ve Kırkağaç MHP Meclis Üyesi Ali Doğan’ı makamında ağırladı. İlçe Başkanı Boğaz, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a yeni görevinde başarılar diledi. Boğaz, “Bizi kabul ettiğniz için öncelikle teşekkür ederiz. Yeni görevinizde başarılar dileriz. Kırkağaç olarak ziyaretinize gelip, sohbet edelim istedik” dedi.
“Memleketimizin her tarafı hizmetlerin en güzeline layıktır”
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Kırkağaç İlçe Başkanı Halil Boğaz ve arkadaşlarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Genel Müdür Coşkun, “Onlarla beraber, geçmiş de olduğu gibi bundan sonrada zevkle çalışmaya devam edeceğiz. Memleketimizin her tarafı hizmetlerin en güzeline layıktır. Bir de biliyorsunuz Hadis-i Şerif var: İnsanların en faydalı olanı, insanlığa yararlı olan çalışmalar yapandır. Cenab-ı Allah bize bu fırsatı verdi. İnşallah bu Hadis-i Şerif’te de ifadesini bulan, bu değerli söze layık hizmetler yapmayı nasip eder. Elbirliğiyle güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.