Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ilçesi Halkaavlu ve Gökçukur Mahalleleri arasındaki 7 kilometrelik yolda başlattığı asfalt çalışmasını tamamladı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sürdürdüğü asfalt çalışmalarıyla vatandaşın takdirini toplamaya devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan Halkaavlu ve Gökçukur Mahalleleri arasındaki 7 kilometrelik yoldaki asfalt çalışması tamamlandı. Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, tamamlanan yola giderek yapılan asfalt çalışmasını yerinde inceledi.
Kırkağaçlı vatandaşlar konforlu yola sahip oldu
Gökçukur Halkaavlu Mahalleleri arasındaki yolda yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Geçtiğimiz günlerde başladığımız Kırkağaç Halkaavlu ve Gökçukur Mahalleleri arasındaki 7 kilometrelik yolda asfalt çalışmasını tamamladık. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda ilçelerimize en iyi hizmeti götürmek için aralıksız çalışıyoruz. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte artık Kırkağaçlı vatandaşlarımız konforlu ve güvenli bir yola sahip oldu. Hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.