Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Kula Belediyesi işbirliğinde yapımı başlatılan Körez Mahallesi düğün salonunda sürdürülen çalışmalarda sona gelindi. 800 metrekare alana sahip olan Körez düğün salonu, kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.
İl genelinde vatandaşların yüzünü güldürecek hizmetleri üretmeye devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliğiyle yapımını başlattığı Körez Mahallesi düğün salonunun çalışmalarını tamamlamak üzere. 800 metrekare alana sahip olan düğün salonu, çevre düzenlemesi ve ince işçiliğinin de tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların hizmetine sunulacak. Çok amaçlı olarak da kullanılabilecek olan düğün salonunun içerisinde gelin ve damat odası, dinlenme ve karşılama alanları gibi bölümler yer alacak. Vatandaşların hizmetine sunulacak olan düğün salonları ile Kulalıların mutluluklarına ortan olunacağını söyleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula’ya yapılan yatırımlardan dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti.
‘Mutluluklarına ortak olacağız’
Kula Belediyesi ile yatırım alanında yapılan işbirliğinin vatandaşlara hizmet olarak yansıdığını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Körez Mahallemizde kısa zaman önce temelini attığımız düğün salonunda sona geldik. Allah nasip ederse kısa bir süre içerisinde düğün salonumuzu bitirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız ve Kulalı hemşerilerimizin mutluluklarına ortak olacağız. Kulalı hemşerilerimize şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.