Kula’da 170 öğrenciye dağıtılacak olan eşofmanlar Ticaret Borsası yönetim kurulu başkanı Yetiş Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Kula Kaymakamı Osman Güven’e teslim edildi.

Salihli Ticaret Borsası, Kula’da 170 öğrenciye eşofman yardımında bulundu. Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yetiş Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Leblebici ve Meclis Üyesi İbrahim Karcıoğlu ile birlikte 170 öğrenciye dağıtılacak eşofmanlar Kula Kaymakamı Osman Güven’e teslim edildi. Salihli Ticaret Borsası olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirten Aksoy, “Salihli Ticaret Borsası olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda bir çok okulda yüzlerce öğrenciye kıyafet başta olmak üzere kırtasiye yardımında bulunmuştuk. Son olarak Kula’da 170 öğrenciye eşofman yardımında bulunma kararı aldık. Borsa olarak eğitime verdiğimiz destek imkanlarımız ölçüsünde aralıksız devam edecektir” dedi.

Kula Kaymakamı Osman Güven ise, Başkan Aksoy ve yönetimine teşekkür ederek. Bu tür yardımların sivil toplum kuruluşları tarafından yapılması sevindirici ve güzel bir olay dedi.

Başkan Aksoy ve yönetimi daha sonra Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan’ı ziyaret etti.