Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde inşa ettiği düğün salonlarına bir yenisini ekleyerek Kula’nın Körez mahallesindeki düğün salonunun temelini attı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında mahalleye çok amaçlı etkinlik salonu ile park alanı kazandırılacak. Vatandaşların dünya evine girdiği müesseselerin büyük bir önem taşıdığını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, il genelinde inşa ettikleri düğün salonları ile vatandaşların mutluluklarına ortak olduklarını söyledi. Yapılan çalışmaları değerlendiren Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ise "Kula’da ilk olarak Körez mahallemize seçim döneminde verdiğimiz sözlerimizden birisi olan düğün salonun temelini attık. Kısa bir sürede tamamlamayı planladığımız düğün salonumuz yaklaşık 800 metrekare alana sahip olacak. İçerisinde gelin damat odası, dinlenme alanı ve karşılama alanlarının olacağı kompleks bir yapıya sahip. Önümüzdeki hafta içerisinde encekler mahallemizde de düğün salonu inşasına başlayacağız. Artık Kula; değişen, gelişen ve büyüyerek gelecek nesillerin gurur duyacağı bir ilçe olacak. Kula ve Kulalı hemşerilerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor" dedi.
Mahallelerine inşa edilen düğün salonu için büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Körez Mahalle Muhtarı Ali Çıplak, "Uzun yıllardır isteyip de yapamadığımız düğün salonumuzun inşaatı başladı. Mahallemizin en büyük eksikliklerinden birisi olan bu hizmeti bizlerin ayağına kadar getiren ve hayat bulmasına sağlayan başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve Kula Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Tosun olmak üzere emeği geçen herkese şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum. Allah razı olsun" dedi.