Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Türkiye Halkoyunları Federasyonu’nun düzenlediği halkoyunları yarışmasında il birincisi olan Yunusemre Belediyespor Halkoyunu ekibini ağırladı. Ekibi kutlayan Başkan Çerçi, başarılı ekipten yeni dereceler beklediklerini söyledi.
Türkiye Halkoyunları Federasyonu’nun düzenlediği yarışmada Büyükler Kategorisi Geleneksel Düzenlemesiz dalda il birincisi olan Yunusemre Belediyespor Halkoyunu ekibi, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi ziyaret etti. Ziyarete Halkoyunu ekibi antrenörü Özcan Okta ile ekip üyeleri Alper Köprücük, Elif Gezgüç, Aslı Gülfidan, Cenk Mandacı, Ali Mercan ve İbrahim Demir katıldı.
Başarı sevincini kendilerine her zaman destek veren Başkan Çerçi’yle paylaşmak istediklerini belirten Antrenör Özcan Okta ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, "Belediye Başkanımızın desteğiyle halkoyunları kursu açarak gençlerimizin yetenekleri doğrultusunda ekip oluşturduk. Türkiye Halkoyunları Federasyonu’nun düzenlediği halkoyunları yarışmasında da il birinciliği elde ettik. Kısa sürede hazırlanmamıza rağmen güzel övgüler aldık. Bizlere verdiği destekten dolayı hem başkanımıza teşekkür etmek hem de mutluluğumuzu paylaşmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirmek istedik" diye konuştu.
Halkoyunları ekibinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de başarıda emeği olan tüm ekibi kutlayarak şunları söyledi:
"Yunusemre Belediyespor bünyesinde faaliyet gösteren halkoyunları ekibimiz hocalarının rehberliğinde güzel çalışmalara imza atıyorlar. Aldıkları kupadan dolayı kendilerini kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum."