Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Şehzadeler ilçesi Nurlupınar Mahallesinde oturan Yusuf Kuru ve Hacer Kuru çiftinin evlerini ziyaret etti. Omurilik felci nedeniyle yüzde 99 engelli olan Yusuf Kuru’nun zor durumda kaldığını belirten Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, “Yusuf amcaya ve Hacer teyzeye yardım elini Büyükşehir Belediyesi uzattı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatı ile hemen harekete geçtik. Onların tüm evde bakım hizmetlerini yapacağız” diye konuştu.

İl genelinde Evde Bakım Hizmetlerini çoğaltan ve vatandaşın takdirini toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, ihtiyacı olan ailelerin yardımına koşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürü Fulden Özdemir ve Evde Bakım Hizmeti ekipleri, Şehzadeler ilçesi Nurlupınar Mahallesinde ikamet eden ve engelli eşine bakmak zorunda kalan Hacer Teyzeyi Muradiye’deki evinde ziyaret etti. Eşi Yusuf Kuru’nun zor durumda olduğunu belirten Hacer Kuru, Büyükşehir Belediyesinin kendilerini ziyaret ettiği için teşekkür ederek, “Eşim sürekli yatalak, onun bana ihtiyacı var. Bensiz kıpırdayamıyor. Tüm bakımlarını ben yapıyorum” dedi. Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatı ile hemen harekete geçtiklerini belirterek, “Yusuf amca, omurilik felci nedeniyle 49 yıldır engelli, Hacer teyze tüm bakımlarını üstlenmiş. Hacer Teyzeye bugünden itibaren biz yardım edeceğiz. Evde Bakım Hizmeti ekiplerimiz her gün buraya gelecek” diye konuştu.

Yaşadıkları sorunların çözülmesi gerektiğini söyleyen Hacer Kuru, “Zor durumdayız. Yardımımıza Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün koştu. Büyükşehir Belediyesi ekipleri bize her konuda yardımcı olacak. Allah razı olsun” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatı ile Yusuf Amca ve Hacer Teyze’nin tüm sorunlarını çözeceğiz. Evde Bakım ekiplerimiz, düzenli olarak her türlü bakımlarını da gerçekleştirecek. İzmir’e de gitmelerini sağlayacağız. Ulaşım konusunda da her türlü desteği vereceğiz. İletişimi de koparmayacağız” dedi.