Manisa Büyükşehir Belediyesi, MABEM ve Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde görev yapan öğretmenlere yönelik açılan Mental Aritmetik kursunun ilk etabını tamamlandı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, MABEM ve Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde görev yapan öğretmenlere yönelik Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi’nde açılan Mental Aritmetik kursunun ilk etabı tamamlandı. Öğretmenlere sertifikalarını Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu takdim etti. Sertifika tesliminde Büyükşehir Belediyesi Halk Eğitim Şube Müdürü Ergun Aksoy ve şube müdürleri de hazır bulundu. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu Mental Aritmetik ağırlıklı zihin geliştirme kursunun MABEM ile Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri’ndeki öğretmenlere ücretsiz verildiğini belirtti.
KURSUN İLK ETABI TAMAMLANDI
Öğretmenlerin kendilerini ve öğrencilerini geliştirebilmek adına verilen kursların devam edeceğini belirten Ustamehmetoğlu “ Büyükşehir Belediyesi olarak öğretmenlerimizin eğitim konusunda hiçbir eksiklik yaşamaması ve ileride lazım olabilecek alanlarda onlara kurslar açıyoruz. Mental Aritmetik kursunun ilk etabında kurslarımızı tamamlayan öğretmenlerimize sertifikalarını teslim ettik. Mental Aritmetik Eğitmeni Dr. Mehmet Emin Uysal’a da teşekkür ediyorum. Aynı zamanda 600 takım Mental Aritmetik Seti de Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nde eğitim gören çocuklarımıza dağıtılacak. Öğretmenlerimiz, MABEM ve Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri’nde Mental Aritmetik Eğitmenliği yapabilecek. Tek amacımız var; Büyükşehir Belediyesi’nin Eğitimdeki liderliğini devam ettirmek” diye konuştu. Ustamehmetoğlu, kurslarını başarıyla tamamlayan öğretmenlere tek tek sertifikalarını takdim etti.