Manisa Girişimciler Derneği(MAGİDER), Fransa’da düzenlenen Aquae World Cup İnternational Open Turnuvası’nda Aerobik Jimnastik Trio kategorisinde birinci olan Manisa Spor Lisesi 12’nci sınıf öğrencisi ve milli sporcu Nihatcan Gül’ü ağırladı.
MAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Ayberk Aloğlu ve yönetim kurulu üyeleri, milli cimnastikçi Nihatcan Gül’e Fransa’da elde ettiği başarıdan dolayı plaket takdim etti. Başarılı sporcuyu tebrik eden Aloğlu, “Hem kendi ticari hayatında hem de spor hayatında Manisa’mızın değeri olan kardeşimizi canı gönülden kutluyorum. Zamanında Fatih’i yetiştirip dünya siyasetinde çığır açan, Merkez Efendi’ye ilham olup tıp dünyasında çığır açan Manisa’mızın toprakları, inanıyoruz ki Manisa’mızın çocukları sayesinde sporda da çığır açacaklardır. Vatanına milletine bağlı ve hayırlı sporcumuz, kardeşimiz Nihatcan Gül, dünyanın birçok ülkesinde İstiklal Marşımızı okutmuştur ve sporun sadece futboldan ibaret olmadığını da bir kez daha göstermiştir. Manisa’mızın kıymetli gençlerine ve bireylerinin bu başarılara vesile olmasını sağlayan, destekleyen başta ailesine, federasyonuna, antrenörlerine ve yanında MAGİDER yönetim kurulu adına teşekkürlerimizi sunarız” dedi.
Antrenörü Gürkan Er eşliğinde 11 yıldır aerobik ve cimnastikle ilgilendiğini belirten milli sporcu Nihatcan Gül, 4 yıldır milli takımda görev aldığını söyledi. Gül, “Geçtiğimiz günlerde Fransa’nın Aix Les Bains kentinde düzenlenen Aquae Open International Cup Senior Trio kategorisinde İstiklal Marşını okutma gururunu yaşadım. Bu başarını devam etmesi dileğiyle 19-25 Nisan tarihlerinde Bulgaristan’ın Boravets şehrinde düzenlenecek World Cup turnuvasında görev alacağım. Aynı zamanda bu yarışmalar Kore’de düzenlenecek dünya şampiyonasının ön hazırlığı olacak. Bu süreçte destekleyen MAGİDER ailesi başta olmak üzere tüm Manisa halkına ve beni destekleyen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.
Konuşmaların ardından MAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Ayberk Aloğlu, milli sporcuya teşekkür ederek, plaketini takdim etti.