Manisa Büyükşehir Belediyespor Kartepe Kampı’nda oynadığı hazırlık maçında Kuveyt 1. Lig ekibi Al-Arabi takımına gol yağdırdı. Rakibi karşısında maç boyunca üstün bir oyun sergileyen yeşil-beyazlılar Burak Can, Ali Öztürk (2) ve Emrecan’ın golleriyle sonuca giderken lig öncesinde umut verdi.
Yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepe’de sürdüren Spor Toto 3. Ligde mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, kamptaki beşinci hazırlık maçını Kuveyt 1. Lig ekibi Al-Arabi ile oynadı. Mücadeleye etkili başlayan yeşil-beyazlılar, Burak Can, Ali Öztürk (2), ve Emrecan’ın golleriyle Manisa Büyükşehir Belediyespor, sahadan 4-0 galibiyetle ayrılarak sezon öncesinde hazır olduğunun mesajını verdi.
"Oynanan oyundan memnunum"
Al-Arabi ile oynanan hazırlık maçının ardından kısa bir değerlendirmede bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Eriş, oynanan oyundan memnun olduğunu söyledi. Kampın kendileri açısından olumlu geçtiğine dikkat çeken Eriş, "Güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. Bu süreç oynadığımız hazırlık maçlarına da yansıdı. Her ne kadar hazırlık maçlarında skorun önemi olmasa da aldığımız farklı galibiyet bizi gelecek adına umutlandırdı. Ligin başlamasına az bir süre kaldı. Bu süreyi de en iyi şekilde değerlendirerek lige hazır bir şekilde başlayacağız. Oyuncularımı saha içerisinde gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum" dedi.