Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Yunusemre ve Şehzadeler ilçeleri mahalle muhtarları ile görüşmelerini sürdürüyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, muhtarlarla temaslarını sürdürüyor. Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek taleplerini dinliyor. Yunusemre İlçesi Uzunburun Mahallesi Muhtarı İbrahim Çakır, Mutlu Mahallesi Muhtarı Hasan Hüseyin Hastürkoğlu, Karaali Mahallesi Muhtarı Salih Bulut, Muradiye Mahallesi Muhtarı Eyüphan Aykıran, Lalapaşa Mahallesi Muhtarı Kader Koçak; Şehzadeler İlçesinde de Muhtarlar Dernek Başkanı ve Dinçer Mahallesi Muhtarı Mahir Aslan ve Nişancıpaşa Mahallesi Muhtarı Nevin Becerikli bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan tarafından ziyaret edildi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını mahalle muhtarlarına aktaran Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, mahallenin temsilcisi konumundaki muhtarların önem arz ettiğini belirtti. Muhtarlara Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler veren Arslan, mahalle muhtarlarının taleplerini dinledi.