Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, 2016-2017 sezonu öncesinde ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen sezonun ilk antrenmanda, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de takımın yanında yer aldı. Teknik heyet ve futbolculara başarı dileklerinde bulunan Başkan Ergün, “Bu sene elde edeceğiniz başarılarla şehrimizi en güzel şekilde temsil edeceğinize yürekten inanıyorum. Mazide yaşadığımız coşkuları inşallah bu yıl Manisa Büyükşehir Belediyespor’da tekrar ederiz” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediyespor, 2016-2017 sezonun ilk antrenmanını Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Yeni transferlerinde yer aldığı ilk antrenmanı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, Kulüp Başkan Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ersoy Arslan, Kulüp Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu ve Sportif Direktör Bülent Ataman ziyaret etti.
Sezonun ilk antrenmanında kurban kesilerek başarı dolu bir sezon olması noktasında dua edilirken, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, futbolculara yönelik bir konuşma yaptı. Camiaya yeni gelen isimlere hoş geldin dileklerinde bulunan Başkan Ergün, “Tahmin ediyorum bu hafta içerisinde mevcut kadromuza birkaç takviye daha olacaktır. Ben öncelikle güzel bir sezon geçirerek, başarılara imza atacağınız ve şehrimizi en güzel şekilde temsil edeceğiniz bir sezon diliyorum. Her birinizin oynayacağınız mevkilerde örnek birer futbolcu olarak, başarılara imza atacağına inanıyorum” dedi.
Mazide yaşadığımız coşkuyu tekrar edelim
Geçtiğimiz yıl yaşanan olumsuzlukların bu yıl yaşanmaması temennisinde bulunan Başkan Ergün, “Bizler her zaman sporun içerisinde olduk. Bundan sonara da olacağız. İyi gün var, kötü gün var. Üzüldüğümüz, sevinçler yaşadığımız günler olacaktır. Ancak bu yıl güzel başarılara imza atacağına inanıyorum. Yönetim, teknik kadro ve sizlerin güzel bir sezon geçirmenizi temenni ediyorum. Bizlerde üzerimize düşen maddi manevi her türlü görevi yerine getireceğiz. Mazide yaşadığımız coşkuları inşallah bu yıl Manisa Büyükşehir Belediyespor’da tekrar ederiz” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün daha sonra Kulüp Başkanı Güzgülü ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte antrenmanı izledi.
Bize sunulan imkanların karşılığını vereceğiz
Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Eriş de antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu. Camia olarak iyi bir sezon geçirmek istediklerinin altını çizen Eriş, “Geçtiğimiz yıl zor bir süreç yaşadık. Bu yıl sportif başarı için varımızı yoğumuzu, ortaya koyarak bize sunulan bu imkânların karşılığını vereceğimiz bir sezonu başlıyoruz. Bu sene tek hedefimiz var oda şampiyonluk. Ben büyük konuşan biri değilim ama bu sene oluşturulan bu takım hedefine ulaşacaktır. Geçtiğimiz yılda yönetimde yer alan arkadaşlarımızda birbirinden değerli insanlardı. Geçen yıl yapılanma sürecinde onların da takıma önemli katkıları oldu. Ancak yeni çıktığımız bir lige tutunabilmek önemliydi. Bununla birlikte takım ve kulüp yapılanmasını gerçekleştirmek önemliydi. Bende dahil geçtiğimiz yıl bir adaptasyon süreci geçirdik. Artık ligde neler yaşanacağını biliyoruz” diye konuştu.
Yoğurdu üfleyerek yemeye başladık
Transferde ligi tanıyan oyuncuları tercih ettiklerini belirten tecrübeli teknik adam, “Bu sene bu ligleri bilen, buradalar da başarılı olmuş arkadaşları tercih ettik. Yoğurdu üfleyerek yemeye başladık. Transferimiz bitmedi. Eksik bölgelere takviyeler yapacağız. Ayağını yere sağlam basan, bu ligde hedeflediği şeyleri yapabilecek oyunlarımı aramıza katacağız” dedi.
Hazırlık kampı Kartepe’de
Hazırlık dönemi ile ilgili açıklamalarda bulunan Eriş, “Bu hafta içerisinde bir adaptasyon süreci yaşayacağız. Şunun altını çizmek istiyorum. Manisa Büyükşehir Belediyespor’da oynayan oyuncularımızın hepsi Manisa’da ikamet edecek. Futbolcularımızın halkla iç içe olmasını istiyoruz. Takımımıza bu hafta bazı testler uygulanacak. Amerika’dan bazı antrenör arkadaşlar gelerek her oyuncumuza özel programlar dahilinde testler yapacak. 31 Temmuz’a kadar Manisa’da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 3 Ağustos’ta Kartepe’ye giderek kamp dönemi yaşayacağız. Hazırlık maçları yapağız. Hazırlıklarımız 17 Ağustos’a kadar burada devam edecek. İki etap halinde yapacağımız hazırlık döneminin ardından lige hazır hale gelip iyi bir sezon geçirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.