Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MANİSA) Genel Müdürlüğü, kurulduğu günden bu yana kendi ekipmanı ve personeliyle 132 bin metre içme suyu hattı döşeyerek Manisalıların refahı için önemli bir yatırım yaptı.
MASKİ Genel Müdürlüğü’nün, 17 ilçede yapmış olduğu devasa yatırımlar Manisa’nın altyapısını daha sağlıklı hale getiriyor. MASKİ, tamamen kendi personeli, ekipmanı ve imkanlarıyla 2 yılda 132 bin metre içme suyu hattını yeniledi. MASKİ ekipleri köyden mahalleye dönüşen noktalara içme suyu hattı götürerek vatandaşları sağlıklı altyapıya kavuşturdu. Yapmış olduğu hamlelerle içme suyu hatlarını yenileyen MASKİ, Manisa’nın 50 yılını garanti altına alıyor. Manisalılar bu sayede içme sularını musluklarından gönül rahatlığıyla içebiliyor. İl genelinde çalışmalarını sürdüren MASKİ yapmış olduğu yatırımlarla vatandaşın yanında olduğunu gösteriyor.
"Elimizi taşın altına soktuk"
Manisalılara kesintisiz ve içilebilir nitelikte içme suyu sunabilmek amacıyla 2 yıldır dur durak bilmeden çalıştıklarını ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, il genelinde içme suyu hattı yenilenmemiş nokta bırakmayacaklarını söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "MASKİ olarak vatandaşlarımızın hiçbir altyapı sorunu yaşamaması için uğraş veriyoruz. Yıllar önce yapılmış ve bir daha geriye dönüp bakılmamış hatları yenilemek için elimizi taşın altına soktuk. Ekiplerimizin döşemiş olduğu yeni hatlar uzun yıllar Manisalıların rahat etmesini sağlayacak. Kurulduğumuz günden bu yana geçen 2 yıllık süreçte sadece kendi ekiplerimiz ve ekipmanlarımızla 132 bin metre içme suyu hattını yenileyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk”." dedi.