Şehzadeler Belediyesi Ramazan Geceleri kapsamında sahne alan Manisalı sevilen sanatçı Ömer Faruk Altunağa, seslendirdiği ilahilerle meydanı dolduran vatandaşların beğenisini topladı.
Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konsere, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Meclis Üyeleri Burhan Aydemir, Ulus Kotluca, Ali Özyiğit, Başkan Yardımcıları Ahmet Songüler, Süleyman Çoban ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ramazan ayı boyunca onbinlerce vatandaşla iftar açmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “11 ayın Sultanı Ramazanı ruhuna uygun bir şekilde, gerek onbinlerce vatandaşımız ile iftar sofralarında kardeşliğimizi pekiştirip lokmamızı paylaşarak, gerekse de meydanlarda mahallelerde Ramazanın ruhuna uygun olarak düzenlediğimiz etkinliklerimiz ile gönüllerimizin, ruhlarımızın pasını silerek idrak ettiğimiz için büyük bir mutluluk yaşıyorum. Bayrama 2 gün kala Manisalı dostumuz, sanatçımız Ömer Faruk Altınağa’yı da Cumhuriyet Meydanı’nda ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Sanatçımız Manisa’nın bir değeridir. Klipleri ve albüm çalışmaları var. Çok güzel bir sahne performansı var. Kişiliği ve efendiliği ile her şeyi ile örnek bir insan. Allah yolunu açık etsin inşallah. Tüm Ramazan etkinlerimiz boyunca bizleri hiç yalnız bırakmayan, her gece bu meydanı dolduran siz değerli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Rabbim sağlık ve afiyet içerisinde hepimizi ve İslam ümmetini Ramazan Bayramına kavuştursun inşallah” dedi.
Konser sonrasında sahnede Peygamber Efendimize ithafen yazılmış olan "Kırk Yaşındasın" şiirini büyük bir coşkuyla okuyan Şükran Dündar, meydanı dolduran vatandaşlardan büyük alkış topladı.