Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Maltepe Yalı Spor maçı öncesinde Uncubozköy’de bulunan Sir Winston Kafe’nin işletmecisi Tufan Akan’ın kahvaltıda konuğu oldu.
Kahvaltıya Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Genel Koordinatörü Alpaslan Ustamehmetoğlu, Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, yönetim kurulu üyeleri Orhan Haşim Elmalı, Ersoy Arslan ve yeşil beyazlı oyuncular, teknik heyet ve basın mensupları katıldı. Kahvaltının ardından Manisa Büyükşehir Belediyespor takım kaptanı Gülbahar Akgül, Baş Antrenör Süleyman Bozkan ve Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
“Uyum sürecimiz devam ediyor”
Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Kaptanı Gülbahar Akgül, “Antrenmanlarımız devam ediyor. Maltepe Yalı Spor maçına iyi hazırlanıyoruz. Bu maçtan da galibiyetle ayrılmayı planlıyoruz. Güzel bir kahvaltı organizasyonda bir arada olduğumuz için mutluyuz” diye konuştu.
Sezon başlangıcını da değerlendiren Akgül, uyum sürecinin devam ettiğini belirterek ligin sonunu hedeflenen noktada bitireceklerine inancının tam olduğunu söyledi.
“Sezonu en iyi şekilde tamamlayacağız”
Sezon başlangıcı hakkında değerlendirmelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı Baş Antrenörü Süleyman Bozkan ise, “Bu sezon 4’ncü maçımıza çıkacağız. Oynadığımız 3 maçın 2’sini kazandık. Genç ve iyi bir takımız. Sezonu en iyi şekilde bitireceğimize inancım tam. Manisa adına iyi işler yapmanın peşindeyiz. Kurumsal yapılanmayı başarılı bir şekilde tamamlayıp, Sultanlar Ligi’ne çıkmayı hedefliyoruz” diye konuştu. Hafta sonu oynanacak maç hakkında da görüşlerini aktaran Bozkan, “Bu hafta İstanbul ekibi Maltepe Yalı Spor ile oynayacağız. İstanbul’a galibiyet için gidiyoruz. Genellikle voleybolda İstanbul ekipleri iyidir ama Manisa temsilcisi olarak geçen sezon İstanbul temsilcileri ile oynadığımız maçlarda elde ettiğimiz galibiyetlerle bu algıyı kırdık. Manisa’nın voleyboldaki gücünü İstanbul ekiplerine gösterdik. Yine aynı performansı sergilemeyi amaçlıyoruz” dedi.
“Manisa’ya yakışan oyun ve neticeleri elde edeceğiz”
Düzenlenen kahvaltı nedeniyle Sir Winston Kafe’ye teşekkür ederek sözlerine başlayan Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, “Sezona yeni başladık. İlk üç haftada iki galibiyet elde ettik. Sezon 26 maçlık bir maraton. Bu uzun maratonda biz Manisa’ya yakışan oyun ve neticeleri elde edeceğimize inanıyorum” diye konuştu.