Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yaşayan vatandaşlara daha çabuk ve seri bir şekilde ulaşabilmek adına bünyesine 20 motosiklet kattı.
MASKİ Genel Müdürlüğü vatandaşların sorunlarını çözüme ulaştırmak adına sürekli olarak çalışıyor. 17 ilçede hizmet sunan MASKİ, sahada görev yapan personel sayısını artırdı. Artan personel sayısı sonrası vatandaşlara hizmet ederken daha seri bir şekilde hareket etmek için Abone İşleri Daire Başkanlığı bünyesine 20 motosiklet daha katıldı.
“PERSONELİMİZ DAHA VERİMLİ ÇALIŞACAK”
MASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanı Sevinç Deniz, 2 yıldır hizmet sundukları 558 bin 135 aboneye yılda yaklaşık 65 milyon ton su temin ettiklerini belirterek şu bilgileri paylaştı: “İdaremiz bünyesinde saha personelimizin görevleri doğrultusunda araç filomuza 20 motosiklet daha kattık. Personelimizin işini sahada seri ve verimli bir şekilde yürütebilmesine binaen motosikletlerin 4’ünü merkezde 16’sını ise ilçelerimizde kullanmak üzere teslimini gerçekleştirdik. İdaremize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.