Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesinin Cumhuriyet Mahallesinde bulunan derede, can güvenliğinin sağlanması amacıyla korkuluk çalışmasına başladı.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde dere kenarlarında başlattığı 13 bin metre korkuluk çalışmalarına devam ediyor. MASKİ, Yunusemre‘nin Cumhuriyet Mahallesinde bulunan derenin bin 80 metrelik MASKİ tipi profil korkuluk çalışmasına başladı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalarda makinalı kazı çalışması ve beton dökümü için gerekli kalıp çakımı işlemleri devam ediyor. Vatandaşların can güvenliğini ön planda tutan MASKİ Genel Müdürlüğü, bu amaçla yürüttüğü korkuluk çalışmasının yanı sıra, derenin temizliğini de gerçekleştirerek kötü koku ve sinek oluşumunun da önüne geçmeyi amaçlıyor.
“Önceliğimiz her zaman can güvenliği”
MASKİ tarafından gerçekleştirilen korkuluk imalatları hakkında bilgi veren MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, “Yunusemre ilçemizin Cumhuriyet Mahallesinde bulunan derenin ıslah çalışmaları kapsamında vatandaşlarımızın güvenliği için korkuluk çalışmalarımıza başladık. Dere kenarlarında herhangi bir kaza yaşanmaması adına Manisa genelinde, talepler doğrultusunda belirlenen bölgelerdeki korkuluk çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. MASKİ olarak yürüttüğümüz her çalışmada önceliğimiz her zaman can güvenliği” dedi.