Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, İlbank İzmir Bölge Müdürü Selahattin Özsoy’u ağırladı. Coşkun ve Özsoy arasında gerçekleşen görüşmede, MASKİ ve İlbank ortaklığıyla yürütülen çalışmalara ilişkin detaylar konuşuldu.
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İlbank İzmir Bölge Müdürü Selahattin Özsoy’u makamında konuk etti. Ziyaretin gündemine ilişkin ana başlığını, İlbank’ın kredi desteğiyle Manisa’nın 17 ilçesinde hayata geçirilen projeler oluşturdu.Coşkun’a yeni görevinde başarılar dileyen Özsoy, bundan sonraki süreçte MASKİ’yle ortak yürütülen çalışmalarda Coşkun’un imzası bulanacağı için mutluluk duyduğunu ifade etti. MASKİ’nin Manisa için önemine değinen Özsoy, “17 ilçeye sahip bir şehrin, bu ilçelerin tamamına kaliteli bir biçimde altyapı hizmeti ulaştırabilmesi azımsanacak bir iş değil. Bu anlamda MASKİ, attığı önemli yatırım hamleleriyle büyük ses getiren bir kurum. Bizler de bu noktada İlbank olarak kendilerine her zaman destek vererek birçok işe imza attık, atmaya da devam ediyoruz” diye konuştu.
“Manisa’yı daha yukarılara taşımak için projeler geliştiriliyor”
Özsoy’a nazik ziyareti için teşekkür eden MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, gerçekleşen görüşmeyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “İlbank bizim için önemli bir kuruluş. İlimiz genelinde hayata geçirdiğimiz büyük projelerde hep birlikte yer aldık. Bundan sonrasında da yine iş birliği içerisinde Manisa’mıza kazandırdığımız yatırımlarımızda kendileriyle birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağız. Manisalı vatandaşlarımızın yaşadığı koşulları hem altyapısal hem de çevresel anlamda daha da yukarılara taşımak için geliştirdiğimiz projelerimizle ilimize en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.