Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesinin Karaağaçlı, Yeniköy ve Selimşahlar mahallelerinde yapacağı kanalizasyon hattı çalışması için proje çalışmalarına başladı.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde aralıksız sürdürdüğü altyapı çalışmalarına devam ediyor. MASKİ, Şehzadeler İlçesi Karaağaçlı, Yeniköy ve Selimşahlar Mahalleleri Kanalizasyon Şebeke Kesin Projeleri çalışmalarına başladı. MASKİ Projeler Dairesi Başkanlığı’nda görevli mühendisler ve İller Bankası yetkilileri tarafından sahada arazi kontrolü, kazılacak alanın derinliği ve zemin uygunluğunun tespiti amacıyla araştırma çukurları açılarak zemin tanımlanması işlemleri gerçekleştirildi.
Eski ve yetersiz altyapılar tespit ediliyor
MASKİ Genel Müdürlüğü Projeler Dairesi Başkanı Bircan Kaynak, eski ve yetersiz altyapıları modern bir yapıya kavuşturmak adına yoğun mesai harcadıklarını belirterek şunları söyledi:
“17 ilçemizde altyapı sorunlarını ortadan kaldırmak için ekiplerimiz sahada incelemelerde bulunuyor. Bu kapsamda kanalizasyon altyapısının yenilenmesi için Şehzadeler ilçemizde bulunan Karaağaçlı, Yeniköy ve Selimşahlar mahallelerinde proje etütlerimizi başlattık. Çalışma yapılmasını planladığımız noktalardan olan mahallelerimizde zeminin uygunluğu, yerin derinliği gibi unsurları tespit edip, hesaplamalarımızı yapıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’den aldığımız güçle Manisa’nın altyapısını daha sağlıklı bir hale getirmek için projeler üretmeye devam edeceğiz."