Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, önümüzdeki dönemde ortaya koyacağı faaliyetlerin etkinlik ve kalitesini artırmak için performans programı ve performans esaslı bütçe konusunda eğitim semineri düzenledi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, hizmet anlayışı ve kalitesini yükseltmek amacıyla düzenlediği kurum içi eğitim seminerlerine devam ediyor. MASKİ Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı, bir sonraki faaliyet döneminde icra edilecek olan çalışmaların etkinliğinin artırılması için performans programı hazırlığı konusunda seminer organize etti. Seminere MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Mustafa Parmaksız da katıldı. MASKİ bünyesindeki 11 Daire Başkanlığı ve Hukuk Müşavirliği’nde görev yapan ilgili personele verilen eğitimde, performans programının hazırlık çalışmalarının esasları belirlenerek katılımcılar bilgilendirildi. Strateji Geliştirme Şube Müdürü Burak Kırca ve Muhasebe ve Kesin Hesap Şef Vekili Demet Kırkpınar tarafından verilen performans programı ve performans esaslı bütçe hazırlığı semineriyle, kaynakların belirlenen amaç ve hedefler doğrultusunda daha etkin kullanımı sağlanacak.
"Hizmetin kalitesi daha da artıyor"
Düzenlenen eğitimle ilgili bilgi veren MASKİ Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mustafa Parmaksız, “Verdiğimiz bu seminerle, kurumumuzun temel politikası ve kaynak ihtiyaçları arasında bağlantı kuran stratejik plan ve performans programı konusunda personelimizi bilgilendirmeyi amaçladık. Mevzuatta belirlenen çerçeveler doğrultusunda kaynak ihtiyacımızı ve performans göstergelerimizi görebilmek, sunduğumuz hizmetin niteliğini daha da artıran unsurlardan biridir. Bu sayede, planlı şekilde hareket edilerek sonuçları raporlanabilir bir bütçeleme yapılabilecektir. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak Manisa’nın dört bir köşesine hizmet ulaştırırken, yaptığımız çalışmaların verimini ve etkinliğini yükseltmek için bu gibi eğitimlere büyük önem veriyoruz” dedi.