Manisa Büyükşehir Belediyesi ile MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesinin Sancaklı İğdecik Mahallesine hizmet ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun katıldı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi ile MASKİ Genel Müdürlüğü’nün faaliyetleri vatandaşların takdirini topluyor. Bu kapsamda, Şehzadeler ilçesinin Sancaklı İğdecik Mahallesine Cuma Namazı öncesinde ziyarette bulunuldu. Ziyarete Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Muzaffer Şaşmaz, Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Murat Yörük katıldı. Mahalle meydanında vatandaşlarla tek tek tokalaşıp, Kurban Bayramlarını kutlayan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ve Genel Müdür Yaşar Coşkun, vatandaşlara pilav dağıttılar. Cuma Namazını vatandaşlarla birlikte kılan Başkan Vekili Güzgülü ve Genel Müdür Coşkun, daha sonra mahalle kahvesinde muhtarlar ve mahalle halkıyla sohbet etti. MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, muhtarların ve vatandaşların taleplerini dinleyerek, çözüme kavuşturulması için talimat verdi.
“Mahallemiz kalkınıyor”
Sancaklı İğdecik Mahalle Muhtarı Yusuf Ziya Özel, mahallelerinde açılan yeni yerleşim yeri için döşenen hattan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özel, “Mahallemize 2 bin 400 metrelik hat döşendi. Oradan çevre yoluna yapılacak olan bağlantı için asfalt döşenecek. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ ile mahallemiz kalkınıyor” dedi.
Muhtarlar hizmetler için teşekkür etti
Karaoğlanlı Mahalle Muhtarı Hüseyin Kılınç, MASKİ’nin Karaoğlanlı Atıksu Arıtma Tesisi’ni çalıştırmasının mahalleleri için çok önemli olduğunu söyledi. Kılınç, “Cengiz Başkanımız biliyoruz ki atıksu arıtma tesislerine büyük önem veriyor. Mahallemizde yer alan tesisi çalışır duruma getirdiler. Evlerimizden çıkan pis sularımız tesiste arıtılıp doğaya salınıyor” ifadelerini kullandı.