Sanisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Sarıgöl Aşağıkoçaklar mahallesinde yaptığı sondaj çalışmasıyla mahallenin yüzünü güldürdü.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde sürdürdüğü sondaj çalışmalarıyla mahalleleri suya kavuşturmaya devam ediyor. Sarıgöl’e bağlı Aşağıkoçaklar Mahallesi’ndeki sondaj çalışmasıyla mahallenin içme suyunda sorun yaşamasını önledi. 220 metre derinliğindeki kuyudan saniyede 12 litre çıkan suyun içilebilir raporunun da olumlu gelmesiyle birlikte suyu kullanmaya başlayan mahalle, MASKİ’nin çalışmaları sayesinde aylardır su sıkıntısı çekmiyor. Aşağıkoçaklar mahalle sakinlerinden Abidin Yalçın yapılan sondaj çalışmasıyla ilgili olarak, “Çok güzel bir hizmet olduğuna inanıyorum. Programlı ve düzenli şekilde güzelce yaptılar. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Mahalle olarak teşekkür ederiz” dedi. MASKİ’nin bölgede gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili düşüncelerini ifade eden mahalleli Abdullah Erbay, “Hizmetlerden dolayı memnunuz. Önemli olan şey hizmet zaten. Bunun siyasetle ilgisi olmaz. Yapılan işleri geçici olarak yapıp geçmiyorlar, sağlam yapıyorlar. Çalışma yapılırken elbet 3-5 gün sıkıntı çekiyor vatandaş, ama sonra hizmete kavuşunca da memnun oluyor” dedi.
“SARIGÖL’DEKİ EN GÜZEL SU”
Aşağıkoçaklar Mahalle Muhtarı Kazım Taşçı, “Mahallemizin su sorunu MASKİ’nin açtığı sondajla çözüldü. Sarıgöl’de en güzel su çıkan yere çakıldı sondajımız. Yeni boru sistemimiz de döşendi. İçme suyundan yana sıkıntımız kalmadı” diye konuştu.