Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün ilçelerdeki koordinasyonu artırmak için her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği MASKİ İlçe Sorumluları Toplantısı yapıldı.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesine hizmet götürürken daha koordineli ve kontrollü bir çalışma sağlamak amacıyla İlçe Sorumluları Toplantısı düzenledi. Toplantıya MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen ve Erdal Nohutçu, Abone İşleri Daire Başkanı Sevinç Deniz, Projeler Daire Başkanı Bircan Kaynak, Destek Hizmetler Daire Başkanı Mustafa Parlak, İçme Suyu Daire Başkanı Hakan Açabay, Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Gürhan Koçi, Kanalizasyon Daire Başkanı Hasan Patel, Hukuk Müşaviri Gülbeyaz Akçıl, MASKİ şube müdürleri ve 15 ilçedeki MASKİ temsilcileri katıldı. Toplantıda, ilçelerde yürütülen faaliyetler ve mahallelerin ihtiyaçlarıyla ilgili notlar alınarak, gerekli işlemlerin başlatılması için karar alındı. Devam eden çalışmalarla ilgili değerlendirilmelerin de yapıldığı toplantı, MASKİ temsilcilerinin talepleri tek tek dinlendi.
İlçelerle koordinasyon sağlanıyor
Toplantıyla ilgili bilgi veren MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, “Genel Müdürlüğü’müzün ilçe şubelerinde görev yapan temsilcilerimizle sürekli bağlantı içerisindeyiz. Her toplantıda aldığımız kararların bölgelerde ne şekilde yürütüldüğü ve diğer ihtiyaçlar için gerekli çalışmaların belirlenmesi konusunda ilçe sorumlularımızla bilgi alışverişini bu toplantılarımızla pekiştiriyoruz. Hizmet kalitemizi daha da yükseltmek ve vatandaşlarımızın beklentilerine cevap verebilmek adına bu gibi koordinasyon toplantılarımız düzenli olarak devam edecektir” dedi.