Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula’nın Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde yol yapım ve çevre düzenlemesi çalışması gerçekleştiriyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile vatandaşların yıllar boyunca özlemle beklediği hizmetleri bir bir hayata geçiriyor. Kula’da tarihi evlerin restorasyonundan yol yapım çalışmalarına, MABEM’den itfaiye müfrezelerine kadar birçok projeyi hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi’ndeki yol yapım ve çevre düzenlemesi çalışmalarında da hızla ilerliyor. Mehmet Akif Ersoy’un adına yakışır bir çevre düzenlemesi ve yol yapım çalışması gerçekleştirilen caddede; hasır çelik ve beton uygulaması tamamlanarak, kilit parke ve kaldırım döşemesi başladı.
KULA’NIN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR
Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, Mehmet Akif Ersoy Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Manisa’nın 17 ilçesine onlarca proje kazandırdıklarını belirten Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, “Kula; tarihi, doğal ve kültürel zenginlikleri ile dünya çapında öneme sahip bir ilçemizdir. Büyükşehir Belediyemizin imkanları doğrultusunda vatandaşlarımızı yıllardır özlemle bekledikleri hizmetlerle buluşturuyoruz. Kula’nın çehresi değişiyor. Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun’un da azmiyle ilçemize çok güzel hizmetler gelecektir” dedi. Kulalı vatandaşları hak ettikleri hizmetlere kavuşturduklarını ifade eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "Kula’da caddelerimizi yenileme çalışmalarımız hızla devam ediyor. Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un isminin verildiği caddedeki çalışmalarımızda yoğun mesai harcıyoruz. Geçen yıl, Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nin bir kısmı yapılan çalışmalar ile modern görünümüne kavuşmuştu. Bu yıl da merkeze daha yakın olan Gençlik Parkı yanındaki çalışmalarımızı başlatarak caddenin yapımına devam ediyoruz. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.