Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Genel Sekreter Halil Memiş, Yaşar Coşkun’un tecrübelerinden MASKİ’nin faydalanacağını söyledi.
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a yeni görevi nedeniyle hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve Genel Müdür Yardımcıları Fuat Uzun ile Aytaç Yalçınkaya, Genel Müdür Coşkun’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Genel Sekreter Halil Memiş yeni görevinde Genel Müdür Coşkun’a başarılar dileyerek tebriklerini iletti. Ziyarette bulunan Genel Sekreter Yardımcıları Fuat Uzun ile Aytaç Yalçınkaya da Genel Müdür Yaşar Coşkun’a başarı dileklerini ileterek, Manisa’da en iyi hizmeti hayata geçirmek için çalışacağından hiç şüpheleri olmadığını söylediler.
Birlik ve beraberlik mesajı
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, hep birlikte üstesinden gelemeyecekleri sıkıntı olmadığını söyledi. Coşkun, “Uzun hayat süresi içerisinde kısa bir dönem beraberdik. Sizleri ailemin bir bireyi olarak gördüm. Sizlerden çok büyük yakınlık gördüm. Öncelikle onun için son derece minnet dolu duygularımı ifade ederek söze başlayacağım. MASKİ’yi ayrı bir kurum olarak asla düşünmüyorum. MASKİ önemli bir birim ama Büyükşehir Belediyemizin önemli bir ünitesi. Oradaki beraberliğimizden aldığımız gücü burada yine müştereken kullanacağımızdan hiçbir şüphem yok. Sizlerle hep beraberiz. Zaten Fuat kardeşimle MASKİ Yönetim Kurulu’nda da birlikteyiz. Bu beraberlikle Manisa’da aşamayacağımız sorun yok. Bizden önceki arkadaşlarımızın emeklerinden dolayı Allah onlardan razı olsun. Çok güç şartlarda gerek fiziki olarak gerek madden gerek kadro açısından o güç şartları onlar geçirmişler. Enkaz devraldık gibi o eski politik manadaki sözleri asla kullanmıyorum. Çok güzel bir müessese devraldık. Amacımız bu güzeli daha da ileriye götürmek. Beraberliğimiz devam ettiği sürece sizlerin desteği ile Manisa’da problemlerin üstesinden gelemeyeceğimizden asla şüphemiz yok. Ziyaretinizden dolayı bende çok teşekkür ediyorum ama sizler hep benim kalbimdesiniz bunu bilin” dedi.
""Yaşar Coşkun’un tecrübeleri Manisa’ya daha iyi bir mesafe katacak"
Genel Sekreter Halil Memiş, Coşkun’un yeni görevinin, Büyükşehir Belediyesi’nde yürütülen başarılı çalışmaların MASKİ’de de devam ettirilmesini sağlayacak bir atama olduğunu belirterek, Genel Müdür Coşkun’u tebrik etti. Genel Sekreter Memiş, “Umuyorum ki hem hayat tecrübeniz hem de memuriyet tecrübeniz, 2 yıllık geçmişi olan su ve kanal idaresine, Manisalıya hizmet etme noktasında güç katacaktır. Sizin tecrübelerinizle MASKİ daha iyi bir mesafe alacaktır. Tabii ki sizden önceki arkadaşlarımızın da emeğini göz ardı etmemek lazım. Onların bıraktığı yerden el birliğiyle daha başarılı bir şekilde hizmetlerin yürütülmesini sağlayacağız. Biz üzerimize düşen ne olursa el birliğiyle, güç birliğiyle yürütmeye devam edeceğiz. Ben hayırlı uğurlu olmasını ve başarılı olmanızı diliyorum” ifadelerini kullandı.