Manisa Büyükşehir Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören minik öğrenciler Kültür Merkezi Lale Fuaye Salonu’nda düzenlenen yılsonu töreninde buluştu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri, Kültür Merkezi Lale Fuaye Salonu’nda düzenlenen yılsonu töreninde buluştu. Törene, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Sorumlusu Başak Ustamehmetoğlu, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı. Minik öğrenciler sahneledikleri yılsonu gösterisiyle ailelerine unutamayacakları bir gece yaşattılar. Farklı gruplar halinde sahneye çıkan miniklerin, çeşitli yörelerin halk oyunlarını sergileyerek Türkiye haritasında birleştirdikleri dans gösterisi Manisalı vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı.
Ayrıca kreş eğitimini tamamlayan minik öğrenciler gösterilerin sonunda kep fırlattı. Ailelerin duygulu anlar yaşadığı tören, öğrencilere mezuniyet diploması verilmesiyle tamamlandı.