Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cem Çöllü, ilçe ziyaretlerini Demirci ile sürdürdü.
İlçe ziyaretlerini Demirci ile sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cem Çöllü, bir günde 11 mahalleyi ziyaret etti. Çöllü’ye ziyaretlerinde Demirci Koordinasyon Şube Müdürü Kazım Aysan, Demirci Muhtarlar Dernek Başkanı Nurullah Emekli ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Personeli Cem Özleyen eşlik etti. Çöllü ve beraberindekiler ilk olarak Yarsabasanlar Mahallesi’nde bakımı yapılan kiraz alım yerinde incelemelerde bulundu. Ardından Esenyurt Mahallesi’ne giderek çalışmaların devam ettiği kanalizasyon hattını inceleyen Çöllü, Kargınışıklar ve İrişler mahallelerinde yapılan kilit parke taşı, su depo tamiratlarıyla ilgili bilgi aldı.
HİZMETLER ARTARAK DEVAM EDECEK
Son olarak Minnetler Mahallesi’nde yenilenen su deposu ve yapımı başlayacak olan düğün salonunun yerini inceleyen Çöllü, “Manisa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte ilçelerde bulunan ve köy statüsünden mahalleye geçen bölgeler, önemli hizmetler almaya başladı. Hizmetlerimiz devam edecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda mahallelerimizin bozuk olan yollarına taş döşendi, içme suyu ve kanalizasyon hatları çekildi. Mahallelerimize otobüs seferleri başladı. Düğün salonu için yer bakılıyor. Bu hizmetler belli program dâhilinde artarak devam edecek” dedi.
MUHTARLARDAN BAŞKAN ERGÜN’E TEŞEKKÜR
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yürüttüğü hizmetlerden memnun olduklarını belirten muhtarlar, “Daha önce yıllarca alamadığımız hizmetler, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kısa dönemde mahallelerimizle buluştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür ediyoruz” diye konuştular.