Yunusemre Belediyesi, Muradiye Sanayi Bölgesi’nde yol ıslahı ve yağmur drenaj çalışmaları yapıyor. Muradiye’nin kentin gelecek vaat eden bir bölgesi olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Altyapı çalışmaları Yunusemre Belediyesi’nin görevi olmamasına rağmen, ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın refahı doğrultusunda her türlü inisiyatifi almaya devam ediyoruz” dedi.
İlçenin 50 yıl sonrasını planlayan Yunusemre Belediyesi, her soruna titizlikle yaklaşarak ortadan kaldırıyor. Çalışmaları kapsamında Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nde yağmur drenajı ve yol ıslahı çalışmaları başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü’nün bu çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Yunusemre Belediyesi bu kenti düşünüyor ve bu kentte yaşanan her soruna doğru çözümlerle yaklaşıyor. Fen İşleri Müdürlüğümüzün gerçekleştirdiği çalışmalar bu duruma güzel bir örnek teşkil etmektedir. Muradiye Sanayi Bölgesi’nde yaşanan yol sıkıntısı için gerekli çalışmaları başlattık ve yaza hazırlık amacıyla yolların genişletilmesi, malzeme serimi ve bordür çalışmaları yapıyoruz.” dedi.
“BİZİM ANLAYIŞIMIZDA YOK”
Yunusemre sınırları içerisinde yaşanan sorunlara sorumluluk alanında olmamasına rağmen müdahale ettiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Çerçi, “Sanayi bölgemizde bulunan üretim tesislerinin talepleri doğrultusunda yağmur drenaj çalışmaları başlattık. Bu iş Yunusemre Belediyesi’nin görev ve sorumlulukları arasında olmamasına rağmen, ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın refahı doğrultusunda her türlü inisiyatifi almaya devam ediyoruz. Bizim inancımız budur. Biz hemşehrilerimizi mağdur etmemek amacıyla elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.