Manisa’nın Saruhanlı ilçesi Mütevelli Mahallesi’nde her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen hayır yemeği bu yıl da yoğun katılımla gerçekleşti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cem Çöllü, Saruhanlı’nın Mütevelli Mahallesi’nde gerçekleştirilen hayır yemeğine katıldı. Yemeğe Çöllü’nün yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar, Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinasyon Şube Müdürü Hakan Ulak, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Personeli Mehmet Baştuğ ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Yemeğe katılım gösteren davetlilere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Çöllü, hayır yemeğinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
MUHTARLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Çöllü hayır yemeğinin ardından muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarların taleplerini dinleyen Çöllü, belli program dâhilinde bütün bölgelerde çalışma başlattıklarının altını çizdi. Asfalt sezonunun açılacağını hatırlatan Çöllü, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın sözü var. Üç yıl içerisinde Büyükşehir sorumluluk alanında bulunan asfaltlanmayan cadde ve sokak kalmayacak. Bu konuda içiniz rahat olsun” dedi.