AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık’ın oğlu Ahmet Müjdat, muhteşem bir sünnet töreniyle erkekliğe ilk adımı attı. Kurum ve kuruluş temsilcileri ile iş ve siyaset dünyasının buluştuğu sünnet merasiminde, AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, eşi Betül Palabıyık ile birlikte davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi.
Sünnet merasimine; 22-23-24 dönem milletvekili Kulalı Hüseyin Tanrıverdi, Manisa Milletvekilleri MKYK üyesi Murat Baybatur, Selçuk Özdağ, Uğur Aydemir, Kula Kaymakamı Murat Güven, AP Partili ilçe başkanları, çevre ilçe belediye başkanları, Kula eski Belediye Başkanı Selim Aşkın, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Sünnet töreninde baba Ahmet Palabıyık ve eşi Betül Palabıyık’ın mutluluğu yüzlerinden okunurken, gösterdikleri misafirperverlik düğüne katılan konuklardan tam not aldı.
Turgutlu tarihi Zafer Mehter takımının önderliğinde yapılan kortej yürüyüşünün ardından okunan Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam eden sünnet merasiminde misafirlere yemek ikramında bulunuldu. Sünnet Merasimi akşam Kula Sofrası Palabıyık Dinlenme Tesislerinde tertip edilen eğlence ile sona erdi.