AK Parti’nin demokrasi nöbetlerinde para yada yardım karşılığı vatandaşları meydanlara çektiği iddialarını yalanlayan AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, "Bütün bu yalancı ve ahlaksızlara inat bu gece yine meydanlardayız. Herkesi bekliyoruz." dedi.
Darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Manisa’nın Kula ilçesinde de vatandaşlar parti ayrımı olmaksızın demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor. Bazı dedikodu ve yalanların ortada dolaştığını ve AK Parti’nin meydana gelenlere para yada yardım paketi dağıttığı yalanının asılsız olduğunu söyleyen AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, "Bizler vatanımız için bu meydanlarda hiçbir menfaat, beklemeden nöbet tutmaya devam ediyoruz." dedi.
AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gedizli’nin sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı "Edep yahu! Meydanlara AK Parti’nin para dağıtarak insan topladığı yalanını ortaya atanlar unutmayın ki tarih sizi unutmayacak ama asıl önemlisi vatan sevdalısı insanların kul hakkı mahşerde yakanıza asılacak unutmayın..." mesajına cevap veren ve kendi hesabı üzerinden de paylaşan Palabıyık, "Dün de bir ablamız arayıp ’Meydana 5 kişi gelirsek yardım paketi mi veriyorsunuz?’ diye sormuştu. Demek ki her yerde aynı yalanı yayıyorlar. Bütün bu yalancı ahlaksızlara inat bu gece yine meydandayız. Herkesi bekliyoruz." diyerek meydanlarda AK Partili, MHP’li, CHP’li hep birlikte omuz omuza demokrasi nöbeti tuttuklarını ve vatandaşları destek olmaya davet etti.