Valiler Kararnamesiyle Niğde Valiliği’ne atanan Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, veda ziyaretleri kapsamında Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret etti.
Salihli’de 5 yıl görev yapmanın onurunu yaşadığını belirten Kaymakam Ertan Peynircioğlu, Belediye Başkanı Kayda ile çok uyumlu bir çalışma içinde olduklarını ifade ederek Salihli’nin potansiyeli çok yüksek bir kent olduğunu söyledi. Salihli’nin yakın geleceğinin çok daha parlak ve çok daha güzel olacağına inandığını kaydeden Kaymakam Peynircioğlu, Salihli Belediyesi ile işbirliği çerçevesinde yürütülen çalışmalar nedeniyle Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür ederek, “Hakkınızı helal edin, Allah’a emanet olun” dedi.
Valiler Kararnamesiyle Niğde Valiliği’ne atanan Vali Ertan Peynircioğlu ile görev süresi içinde çok uyumlu ve başarılı çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Zeki Kayda, ziyaretinden dolayı Vali Peynircioğlu’na teşekkür etti. Salihli’nin kalkınması ve gelişmesi yolunda siyasi parti ayrımı yapmaksızın ortak aklı ön planda tutarak çalıştıklarının altını çizen Başkan Zeki Kayda, “Tüm kurum, kuruluş ve kişilerle birlikte çalışıyoruz. Bunun sonucunda da güzel sonuçlar elde ediyoruz ve buna en güzel örnek ise, geçtiğimiz hafta içinde Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü ile imzalanan Salihli İktisadî İdari Bilimler Fakülte binasının yapım işidir” dedi. Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Yalım Şenkaya ve Mahmut Süreyya Karaoğlu ile birlikte Vali Peynircioğlu’nu uğurlayan Başkan Kayda, Niğde Valiliğine atanan Ertan Peynircioğlu’na ilçeye yaptığı çalışmalar ve Salihli’ye katkılarından dolayı teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.