Türkiye Voleybol Bayanlar 1. Ligi’nin açılış maçında Beylikdüzü Arma Yaşam Voleybol Takımı ile evinde oynayan Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, mücadeleyi 3-1 kaybetti.
Belediye Spor Salonu’nda oynanan maça taraftarlarının desteğiyle etkili başlayan ev sahibi Yeşil-Beyazlılar, ilk seti 25-22 kazanarak 1-0 öne geçti. İkinci sette mücadeleyi bırakmayan Beylikdüzü, seti 25-22 alarak durumu eşitledi 1-1. Büyük çekişmeye sahne olan üçüncü seti 20-25 kaybeden Salihli’nin Sultanları maçta 2-1 geriye düştü. Taraftarlarının desteği ile dördüncü sete ortak olan Salihli Belediyespor, oyuncuların yaptığı basit hatalar yüzünden seti 22-25 kaybederek evinde oynadığı ilk maçta rakibine 3-1 yenildi.
Sezonun açılış maçında Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımına tribünden destek olan Belediye Başkanı Zeki Kayda, mücadeleyi Belediye Başkan Yardımcıları Yalım Şenkaya ve İbrahim Karaca ile birlikte izledi.
Sultanlardan anlamlı pankart
Lige Beylikdüzü Arma Yaşam Voleybol Takımı karşılaşması ile başlayan Salihli Belediyespor maça, Salihli’nin 15 ayda PKK terör örgütüne ve trafik kazasına verdiği 6 şehidin yer aldığı üzerinde "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" yazılı pankartla çıktı. Pankart taraftarlar tarafından ayakta alkışlandı.