Manisa Süper Amatör Küme ekiplerinden Salihli Belediyespor, 2016/2017 sezonunu kurban keserek dualarla açtı. Belediyespor Razlı Tesislerinde düzenlenen açılış törenine, Belediye Başkan Yardımcısı Yalım Şenkaya, Spor İşleri Müdürü Uğur Kocagöz, Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Sapmaz, Yardımcı Antrenörler Murat Kahraman ve Fırat Yaren, Belediyespor alt yapı antrenörleri ile futbolcular katıldı.
Yeni sezonu kurban keserek dualar eşliğinde açan yeşil-beyazlılar, Teknik Direktör Yusuf Sapmaz yönetiminde Belediyespor Razlı Tesislerinde ilk antrenmanı gerçekleştirdi.
Alt yapıdan alınan 16 oyuncu ile birlikte 30 kişilik kadroyla yeni sezon hazırlıklarına günde çift idmanla başladıklarını belirten Teknik Direktör Sapmaz, “Genç oyunculardan kurulu bir takımız ve başarmak için var gücümüzle çok çalışacağız. Salihli Belediyespor ile diğer takımlara yeni sezonda başarılar diliyorum.” dedi.
Yeni sezonda Salihli Belediyespor Futbol Takımı ile tüm takımlara başarı dileğinde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Yalım Şenkaya, “Salihli Belediyesi olarak tüm spor branşlarında başarılı bir sezon geçirmek adına çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan bir belediyecilik anlayışı ile çalışarak genç bireylerin spora yönelmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Salihli Belediyespor olarak yeni sezonda genç bir kadroyla mücadele edeceğiz. Teknik heyetimiz ile genç oyuncularımıza güveniyoruz.” diye konuştu.