Manisa Süper Amatör Küme ekiplerinden Salihli Belediyespor’da hedef, önümüzdeki sezon adını Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yazdırmak.
Sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Yusuf Sapmaz yönetiminde Razlı’daki Belediyespor tesislerinde devam eden Manisa Süper Amatör Küme ekiplerinden Salihli Belediyespor’da hedef sezona en iyi şekilde hazırlanarak, lige bomba gibi başlamak istiyor. Yardımcı antrenörler Murat Karaman, Fırat Yaren ve Kaleci Antrenörü Hakan Aydın yönetimindeki Salihli Belediyespor, ısınma hareketlerinin ardından tempolu koşu yaparak, daha sonra pas çalışması ile son buldu.
“Hedefimiz BAL’a çıkmak”
Çoğunlukla altyapı ağırlıklı bir kadro oluşturduklarını ifade eden Salihli Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Sapmaz, sezon hazırlıklarını ise haftanın her günü akşam ve sabah olmak üzere günde çift antrenmanla devam ettiklerini söyledi. Sezon hazırlıkları kapsamında hazırlık maçları oynayacaklarını belirten Sapmaz, “Salihli Belediyespor olarak, BAL’a çıkmayı hedefleyen bir ekibiz. Bu yolda çalışmalarımızı devam ediyoruz. Amacımız ligde iyi futbol oynayarak, taraflarımızla da kenetlenerek, sezon sonunda BAL hedefine ulaşmak istiyoruz” dedi.
“Önemli bir paya sahip”
Amatör spor genç nesillerin yetişmesinde önemli bir paya sahip olduğunu ifade eden Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ise “Salihli Belediyesi olarak Amatör sporcularımıza destek veriyoruz. Salihli Belediyespor’da Süper Amatör Küme’de bu anlamda önemli bir görevi yerine getirmektedir. Yeni sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçiriyorlar. Başarılı sonuçlar alacaklarına inanıyorum” diye konuştu.