Salihli Belediyespor, deplasmanda konuk olduğu Saruhanlı Belediyespor’u 7-1 mağlup ederek hem liderliğini, hem de galibiyet serisini sürdürdü.

Manisa Süper Amatör Küme B Grubu’nun lideri Salihli Belediyespor, ligin 16.haftasında deplasmanda Saruhanlı Belediyespor’un konuğu oldu. Hacırahmanlı Stadı’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan yeşil-beyazlılar, Göksel, Ümit, Nihat ve Muhammed’in attığı gollerle ilk yarıyı 4-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren lider Salihli Belediyespor, Göksel, Muhammed ve İsmail’in attığı gollerle maçı 7-1 kazanarak sahadan 3 puanla ayrıldı. Hem liderliği hem de galibiyet serisini sürdüren futbolcularını kutlayan Teknik Direktör Adem Başaran, "Bölgesel Amatör Lige (BAL) çıkma yolunda bir engeli daha aştık. Hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Önce grubumuzu lider bitirmek sonra da play-off maçlarını kazanarak BAL’a yükselmek istiyoruz. Yönetim, taraftarlar, teknik ekip ve futbolcular olarak biz kenetlendik inşallah bu sene başaracağız" dedi.

Salihli Belediyespor, aldığı bu galibiyetle 43 puanla grupta liderliğini sürdürürken Saruhanlı Belediyespor ise 18 puanda kaldı.