Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi ekiplerinden Salihli Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını Başantrenör Bora Şensoy yönetiminde Belediyespor Razlı Tesisleri’nde günde çift antrenmanla sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekip, İzmir Rota Koleji’nin pasörü Döndü Ulusoy’u renklerine bağladı.
Belediye Başkan Yardımcısı Yalım Şenkaya’nın makam odasında kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan imzayı atan 25 yaşındaki ve 1.70 boyundaki Döndü Ulusoy’un Yenimahalle Belediyespor, Numune DSİ Spor ve Rota Koleji’nde forma giydiği öğrenildi.
Yeni transfer Ulusoy, ayağının tozu ile Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret ederek Salihli Belediyespor’un başarısı için mücadele edeceğini söyledi. Ziyarete, Belediye Başkan Yardımcısı Yalım Şenkaya ile Başantrenör Bora Şensoy ve yardımcı antrenör Burak Simit de katıldı.
Salihli Belediyespor’a transfer olan oyuncu Döndü Ulusoy’u makamında ağırlayan Başkan Kayda, “Salihli’ye ve voleybol takımımıza hoş geldin. Bayan voleybol takımımızda transfer çalışmaları devam ediyor. Aramıza yeni katılan oyuncumuz Döndü Ulusoy ile bütün sporcularımıza yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.