Manisa’nın Salihli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, kentte görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileri ile bir araya geldi.
İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı’nın ev sahipliğinde Polis Lokalinde gerçekleştirilen yemekli toplantıya, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Emin Karaca, Asayiş Büro Amiri Sercan Akarsu, Polis Merkezi Amir Vekili Mustafa Yıldırım, Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Samet Taştan ile İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Baş polisler ile ilçede görev yapan gazeteciler katıldı.
Basın mensupları ile sohbet eden İlçe Emniyet Müdürü Taşcı, Emniyet Müdürlüğü olarak kentin huzur ve güvenliğinin sağlanması konusunda görev yaptıklarını, basın mensuplarının ise vatandaşın doğru haber alma konusunda görev yaptığını dile getirdi.
İlçenin asayiş ve trafik konularının el alındığı toplantıda Taşcı, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olan Polis Lokali’nin bulunduğu alanın, İlçe Emniyet Müdürlüğüne ek ünite olarak 3 yıllığına kiralandığını söyledi. Polis Lokalinin halka açık olduğunu dile geetiren Taşçı, tüm vatandaşların rahatlıkla lokale gelebileceğini sözlerine ekledi.