Murat Dağıstanlı Başkanlığı’ndaki Manisa’nın Salihli ilçesi Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yönetimi tarafından her yıl gerçekleştirilerek, geleneksel hale getirdikleri iftar yemeği geleneğini bu yılda bozmadı. Büyükşehir Belediyesi Oto Terminali’ndeki odanın hizmet binası yanında gerçekleştirilen iftar yemeğine ise üyeler, aileleri ile birlikte büyük ilgi gösterdi.
Geleneksel iftar yemeğine ise Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda başta olmak üzere Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, Büyükşehir Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek, Müftü Nurullah Sadıç, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Aşık, oda başkanları ve oda üyeleri katıldı.
Ramazan ayının esnafa, oda üyelerine ve Salihli’ye hayırlar getirmesini dileyen Salihli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Murat Dağıstanlı, bu günlerin birlik ve beraberliği geliştirdiğini söyledi. Dağıstanlı, İftar yemeğine katılımlarından dolayı ayrı ayrı herkese teşekkür etti. İftar yemeği yapılan dua ile son buldu.